ANKARA / YENİMAHALLE - Mevlana Ortaokulu

Kas

"Benim naciz vücudum,bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır" sözleriyle vatanı her şeyin üstünde tutan Ulu Önder Atatürk'ün bugün aramızdan ayrılışının 84.yıl dönümü. Biz Türk halkı biliyoruz ki Atatürk her daim yanı başımızda bizler de onun izinde. Ruhların öldüğünü fakat fikirlerin ölmediğini ve baki kalacağını atamızın hep var olduğunu ve olacağını biliyor,canı gönülden hissediyoruz. Bu sebeple okulumuzda gerçekleşen 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Ata'mıza Allah'tan rahmet diliyoruz ve onu büyük bir özlemle anıyoruz.

Ekm

Sevgili Ulu Önder Atatürk'ün :"Ey yükselen yeni nesil ! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk,onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz".sözünden yola çıkan biz Türk gençliği Cumhuriyetimizin 99.yılını  okulumuzda büyük bir coşku ile kutladık. Törende görevli öğretmen  ve öğrencilerimize teşekkür eder, Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalmasını canı gönülden dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı

2020 BURSLULUK SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YAYINLANDI.