ANKARA / YENİMAHALLE - Mevlana Ortaokulu

Şbt

20. 02. 2024"te Okulumuz Kitap Okuma Kulübü "Wilhelm Hauff"un "Kervan" kitabının tahlilini yaptı.

Ock

Okul Müdürümüz Sabit OĞUL, Okul Aile Birliği Başkanı Birgül ZEHİR, Başkan yardımcısı Sibel YILDIRIM, Türkçe Öğretmenimiz Osman Karyağdı ve öğrencilerimiz 23 Ocak Salı günü Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfını 23 Ocak Salı günü ziyaret etti.

1. Dönem Sonu Faaliyet haftasında düzenlenen Kermesten elde edilen gelir, vakfa bağış yapıldı. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı çalışmaları hakkında öğrencilerimize bilgi verildi.

1. DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI ŞİİR DİNLETİSİ ETKİNLİĞİMİZDEN KARELER

1. DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KERMESİMİZDEN KARELER

Ara

12.12.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunda BT Rehber Öğretmeni Pınar GÜMÜŞ YÜKSEL tarafından okulumuz öğretmenlerine ÖDS hakkında, yine 13/14/15 Aralık 2023 tarihinde ise öğrencilere ÖDS bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik "Çocuklarımız İlk Yardımla Daha Güvende'' projesi kapsamında Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Öğretmeni Gökçe GÜNGÖR GÜNEŞ tarafından İlk Yardım Eğitim Semineri verildi.

Ara

26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak olan 6. sınıf Türkçe ve Matematik Ortak Yazılı Sınav soru dağılım tabloları aşağıdadır

Ara

Okulumuzda gönüllü öğrencilerle oluşturulan...

OKUMA KULÜBÜ

Tolstoy'un

"İnsan Ne ile Yaşar" kitabıyla

ilk kitap tahlili etkinliğini gerçekleştirdi..

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, önderimiz Gazi Mustafa Kemal Ataürk'ün Ebediyetinin 85.yıldönümü Okul anma programı yapıldı. Saygı, Rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir."

Kas

07.11.2023 TARİHİNDE SAAT 10.00'DA OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA HEP BİRLİKTE OKUYORUZ ETKİNLİĞİNİ UYGULADIK