ANKARA / YENİMAHALLE - Mevlana Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.

Nis

"MÜZELERİN KÜLTÜR HAYATIMIZDAKİ ÖNEMİ" KONULU MÜZELER HAFTASI ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI

YARIŞMA İÇİN SON KATILIM TARİHİ: 21 MAYIS 2024

Nis

04.04.2024 Tarihinde Kaletepe Sağlıklı Hayat Merkezinde görev yapan Diş Hekimi Serap AÇIKGÖZ tarafından anasınıfı öğrencilerimize Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi verilmiştir. Kaletepe Sağlıklı Hayat Merkezine ve Diş Hekimi Serap AÇIKGÖZ'e teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphane Haftası dolayısıyla "Kütüphaneden Bir Kitap Al Oku" etkinliğimize tüm öğrencilerimizi " Kitap Seni Çağırıyor" sloganıyla bekliyoruz

KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZDEN KARELER

Mrt

8. sınıflar için Sınav Uygulama Takvimi:

Sınav Başvuru Tarihi: 18-29 Mart  2024

Sınav Tarihi             :02.06.2024

Sonav Sonuç İlan Tarihi: 28.06.204

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

Meslekler atolyesi gezimizden kareler

6. Sınıflarda

02 Nisan 2024 tarihinde 6. sınıf sosyal bilgiler dersinden;

03 Nisan 2024 tarihinde 6. sınıf fen bilimleri dersinden ortak yazılı sınav yapılacaktır.

15 TEMMUZ MÜZESİ GEZİMİZDEN KARELER

Şbt

20. 02. 2024"te Okulumuz Kitap Okuma Kulübü "Wilhelm Hauff"un "Kervan" kitabının tahlilini yaptı.

Ock

Okul Müdürümüz Sabit OĞUL, Okul Aile Birliği Başkanı Birgül ZEHİR, Başkan yardımcısı Sibel YILDIRIM, Türkçe Öğretmenimiz Osman Karyağdı ve öğrencilerimiz 23 Ocak Salı günü Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfını 23 Ocak Salı günü ziyaret etti.

1. Dönem Sonu Faaliyet haftasında düzenlenen Kermesten elde edilen gelir, vakfa bağış yapıldı. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı çalışmaları hakkında öğrencilerimize bilgi verildi.

1. DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI ŞİİR DİNLETİSİ ETKİNLİĞİMİZDEN KARELER

1. DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KERMESİMİZDEN KARELER